Del dit billede med os

    Chateaubriand af oksemørbrad

    270,00 DKK

    Chateaubriand er midterstykket skåret af oksemørbrad, både hoved og hale er skåret fra.

    Med dette stykke får man det absolut bedste af mørbraden – et lige stykke kød, der kan skæres i flotte skiver, velegnet til bøf-udskæring og helstegning.

    Et stykke vejer mellem 750 – 900 gram

    Det irske kvæg går på græs omkring 8 måneder om året, fordi de har noget nær de bedste græsningsbetingelser i verden. Det har betydet, at irerne har kunnet forfine deres kødkvæg til et smagfuldt og mørt stykke kød, når det lander hos forbrugeren, det betyder også at mange af verdenens bedste restauranter har fået øjnene op for disse kødkvæg og det lækre kød som kommer herfra.

    leveres som frostvare

    Udsolgt

    Område: Irland

    Varedeklaration
    Levering Frostvare
    Holdbarhed  Se label på varen
    Udskæring Mørbrad
    Født Irland
    Opvokset Irland
    Slagtet Irland
    Opskåret Irland
    Afpuds Der kan være afpuds på varen, der refunderes ikke for afpuds eller sølvsene som skal fjernes.

    Specielt de udenlandske leverandører efterlader fedt på varen således den er beskyttet i modningsprocessen som foregår mens varen transporteres.